Friday i USA till Friday på Hönö

Thank god it's Friday! Det känns sååååå skönt att det är fredag idag, och vad passar inte bättre då än en uppdatering på bloggen? För den har ju vart död i sådär tre månader nu haha.
Ännu en vecka på Öckerö gymnasieskola har gått, och det har vart trevligt som alltid! Känns lite konstigt att man redan gått där i snart 2 månader, men tiden går ju fort om man har roligt :) Och sen är det också bara en sådär 2 månader innan vi ger oss ut på våran första resa den 4 december, det ska bli fantastiskt kul! Då seglar vi Spanien- Marocko - Kap Verde - Grenada - Dominikanska Republiken - Miami :D
Nu ska jag chilla järnet denna dimmiga fredag och vila upp mig under helgen inför Stockholmsresan med klassen på måndag morgon jättetidigt:)
De snackar om värmebörja på nyheter, men jag tycker bara att det är kallt, dimmigt, blåsigt och regnigt hmmmm...fast det gillas ändå för nu är hösten här :D
En vanlig dag i skolan, tittar man ut genom fönstret och hittar jaa lite olika saker, t.ex en grävskopa. Annars kan man ju alltid betrakta det vackra grå grå grå landskapet en förmiddag på Öckerö ;)
Ösregn? Cykla hem? Vad Roligt!!! :D Det tycker iaf Veronika hahahha :)
Svenskt väder ftw!
Ha det gött, detta var allt för mig idag,
//Frida

RSS 2.0