Life As A Happy Kid

What's up What's up ppl!!!! Har nu mindre än två veckor kvar i gamla goa Heppner!! hur galet är inte det, kändes som igår jag kom hit som en rädd liten 16-åring...good all times..men det känns gött att åka hem på samma sätt kommer det vara sorgligt att lämna Heppner. Har lärt mig så mycket detta året och ångrar inte för ett ögonblick att jag bestämde mig för att dra hit!

Just because I'm such a happy kid, i'm putting up those awesome pictures of my happy life here hahahahahaha
Happy Days in Heppner: 


Pro Basketball right there

Emmanuel looking good in Louise's jacket...enough said

Har ju ägnat senaste veckorna att spela golf under idrottslektionerna i skolan. Inte helt fel att spendera en lektion varje dag att åka ner till heppners golfbana och spela lite golf, även fast jag suger. Det är kul dock, har än så länge bara slagit ner en golfboll i bäcken som rinner förbi golfbanan.

Last day of track practice!!! Tights!!! Hahahah

Varje dag hittar man nya grejer att göra i Heppner, som denna roliga linbane grej haha

Då måste man ju bara testa hur det är att åka i den!

Förövrigt så står det två fina hästar utanför huset och är coola. Snel hest!

Den 17 maj firade vi Norges nationaldag hemma hos Karoline! Glass glass och mera glass blev det, mumsigt :D

Spring concert! Sista band spelandet, lite sorgligt men kul att spela! Här langar jag och Bente awesome bild tillsammans med några av våra kära bandmedlemmar :)

Time for Mustang Mop Up! Alla elev på skolan var ute i samhället och hjälpte folk med att rensa trädgårdar, eller göra något slags arbete. Förmiddagen spenderades i djungeln där vi rensade bort hela trädgården typ och sen blev det lunch i parken med hela skolan och sen lyckades jag och Karoline få jobb med att måla omklädningsrummen vid Heppners pool.


Pretty bad ass people right there ;)

En dag på idrotten kände jag för att spela lite fotboll...eller jaa det räckte väl att ta på sig skydd och hjälm haha :)

Always a funny day in school when Karoline is scanning her face hahahaha "What are you doing to my scanner"

Baseball play off game for state. Det regnade och var kallt, men de vann, och sen vann de nästa match också, så imorgon är det hemma match igen. Hoppas innerligt att det inte regnar, för baseball är tråigt enough att titta på utan att det regnar :)

Well, I wouldn't be a happy kid without these people ;) Outside the lovely Heppner High School!

Karoline and Bente grilling smores!!! Could it get any better?

Okej, det var ju en bra sammanfattning av de senaste veckorna dagarna eller vad det nu är, vem vet, så länge man är glad och lycklig behöver man väl inte tänka så mycket på tiden? För det är jag just nu, känner att jag har en såå massa bra minnen härifrån Heppner och mitt liv här, att det kommer alltid att följa med mig. Känner mig redo att komma hem till Sverige igen, träffa alla människor jag saknar och ha sommarlov och sen börja skolan  till hösten. Jag känner att just nu är jag redo för det mesta, because I'm a happy kid :D

Ha det gööööööööööttt!!!!
Kramar Frida

Heppner Flood 2011!!!

Naturkatastroferna har kommit till Heppner!! Japp, så är det, här gick man runt och trodde det var sommar och så blir det världens storm...fast detta hände ju för typ två veckors sen men men! Det var en lördag och jag och Anne hängde med Karoline och hennes familj upp till the mountains och till nån slags park där vi roade oss med att köra fyrhjulingar. När vi var där började det hagla och regna like crazy och åska och blixtra, så efter ett tag ute på fyhjulingar i skogen bestämde vi oss för att dra tillbaka hem till Heppner. När vi kom tillbaka var Kata och Shayna i huset och strömmen hade gått och de sa att det hade vart värsta stormen. Hahah, bra att vi missade det mesta av det! För senare under dagen hörde man ju bara mer och mer, eftersom rykterna i heppner går snabbt. Här hade massa hus blivit översvämmade och blixten slagit ner i ett hus. Jahopp, så kan det gå!
Veckan som följde visade Karolines värdbror Zach oss dammen som finns i Heppner och hur galet högt vattnet där var! Sjukt galet, så uppe by the dam spenderade vi dagarna efter skolan


I bilen på väg å köra fyrhjulingar!

Och på vägen var det en massa kor!! och cowboys på hästar hahahah, var ju tvungen att ta kort på detta!

Hej kossor! :)

Japp, såhär ser Heppner numera ut....näää detta är dammen men bryggan hade gått sönder och flyttats till andra sidan dammen. Dagen efter hade vattnet stigit ännu mera, så då såg man inte ens denna lilla biten av bryggan längre.



Vi hittade bryggan på andra sidan dammen! Då drar man ju och hämtar paddlar, så att vi kan flytta den hahah!
That's what we do for fun in Heppner!

Slutet av förra veckan kunde vi inte drick vattnet ur kranen heller, för det var tydligen inte bra. Så då insåg man plöttsligt var jobbigt det var att inte kunna dricka vatten ur kranen, men problemet löstes ganska snabbt och i söndags var vattnet okej att dricka igen!
Jaa, detta är väl största nyheten i Heppner på ett tag, är fortfarande lite rädd att dammen kommer gå sönder och heppner bli översvämmat. Tur att jag bor på sidan av en kulle, och skulle antagligen överleva, känns tryggt.

//Frida

Där tog friidrotten slut!

Jaa, jag är dåligt på att blogga, men här kommer en liten uppdatering så ni vet att jag fortfarande lever!
Friidrotten (Track) är nu slut, avslutades vid districts förr förra helgen för mig och för sex andra från Heppner denna helgen i state. Men, districts var en kul och grymt lång dag, som gick helt okej för min del. Hade ju 1500m som jag kände var min huvudgren under dagen, eftersom jag på något konstigt sätt har blivit lite fäst vid det loppet, det är ju nästan kul. Vänta lite, sa jag precis att 1500 är kul? Måste bero på att track säsongen är över och jag inte behöver springa det längre. Sedan kastade jag spjut (helt okej godkänt) sprang 300 meter häck (värsta jag gjort ever, långt ifrån godkänt) och sprang 4X400m stafett (vilket gick helt okej)
Så här såg dagen ut i bilder, och kan inte förstå att track verkligen är över, sorgligt med tanke på att jag helt enkelt älskar Heppners track lag, det mest random och knäppa folket som bara är helt awesome.


Anne fixade frisyrerna och även Nick blev ju snygg haha. När han hoppade längdhopp undrade hans konkurrenter "did you lose a bet or something?"

Track meets är ju till för att ragga, och Colby bestämde sig för att lägga sig på track banan ett tag för att spana in tjejerna, hahaha, rolig kille right there. Vet inte om hans raggningsrepliker fungerade så bra, för han hann bara säga hej till en tjej och hon vände sig om och gick åt andra hållet hahah

4X100m stafetten!!!! hand off between 2nd and 3rd leg, Carrie and Bente. Stafetttjejerna sprang jättebra och kom in på en andraplats, vilket innebar kvalificering för State!

Bente, Emma, Kayla and Carrie. Fyra glada tjejer som kvalificera för state!

Okej, sen var det dags för mitt 1500 meter lopp. Med ett pr helgen innan med 8 sekunder, visste jag ju inte om det skulle funka att göra lika bra igen, och jag hade sämsta tiden av oss sju tjejer som sprang.

Första varvet ser väl alltid bra ut

Sista varvet och jag var sist, men var ju bara tvungen att slå den där Stanfield tjejen där i gult!

Så där kändes det ganska gött när jag passerade henne med 200 meter kvar och hon kom inte ikapp moahhaha!
Gick imål med tiden 6.18, pr med en sekund woooowww haha

Segerdansen var vacker!

Anne kastade awesome i spjut och kom till final och sedan där kom på fjärde plats!

Så grymt glad för the ribbon för 6th place!!!!!! Happiness :D

Sedan var det dags för 4X400m stafetter! Så här gött ser det ut på sista sträckan sista hundra meterna

Heppner 4 by 4 team! the foreigners var ju awesome, eller det var ju inte såå att vi kom sist eller såå, men med tanke på att vi inte längre hade våran numera skadade 400 meter löpare, så tyckte jag att vi gjorde det ganska bra! Snygga var vi ju i alla fall :D

Emma kom först i både 100m och 200m, här högst upp på prispallen

Och där var stafettlaget hahha, på en najs femteplats :)

Killarnas 4X4 lag, coolaste Heppner killarna där asså haha

Där fick vi våra snygga ribbons också gött! Och solen lyste hela dagen och gjorde så att vi alla blev gött solbrända!

När jag gick av banan hörde jag ju bara publiken jubla och skrika Frida all over the place hahhaa! Såå sant

Sista bussresan hem med friidrottslaget<3 har vart en go säsong och kommer sakna det en massa!
Denna helgen var det dags för state championships långt borta nånstans i den befolkade delen av Oregon, och dit åkte sex Heppner folk, varav Anne var en, men bara reserv för stafettlaget. Det blev en andraplats i kula, sjätteplats i höjdhopp, och jaa det var la det. Stafettlaget tappade på stafettpinnen på första handoffen, så det körde sig ju. Men friidrottslaget är ungt och det är inte många seniors vilket ser bra ut inför de kommande åren antar jag.
Jaaajaa, där fick ni en liten uppdatering! Nu när track är över har jag ju ingen träning längre efter skolan, vilket känns tomt men det är ju chill det med!

Peace Out!
//Frida

Tiden går snabbt förbi

Jag vet att jag är asdålig på att uppdatera, men nu har jag bara en månad kvar i Heppner, vilket är helt galet, och är för lat för att skriva antar jag. Jag kan inte fatta att tiden här har gått så snabbt, det känns overkligt. De senaste månaderna har gått så fort att jag inte ens insett det, och nu känns det plötsligt jobbigt att behöva lämna denna öde lilla staden, även fast jag knappt kan vänta att komma hem till Sverige igen. Men får la ta och göra denna sista månad här till den bästa!

Skolan flyter på bra, och nu är det bara tre veckor kvar för alla seniors innan de graduate, men vi andra får ju fortsätta litegrann efter det, kul. Annars så gör vi sådana här normala grejer i skolan:

Har tävling mellan klasserna vem som kan tejpa upp en person med duct tape (silvertejp) på väggen och sen se vem som kan hänga där längst. Kul eller vad?
Seniors där till vänster på bilden vann, de var smarta och hade en bra taktik antar jag, och en ganska lätt person haha.


Detta är mina normala vänner en go dag förra helgen! Karoline hade hittat såpbubblor, som vi roade oss lagom mycket åt...
Vädret är ju hyfsat gött här nu, och denna helgen efter att tittat på tennismatcher i grannstaden, så dorg Emmanuel, Karoline, Anne, Zach och jag och spelade lite basket i Heppner. Såå roligt hade vi, men sen började det regna så vi bestämde oss för att gå hem och se på film istället så.


Friidrott är väl mycket vad det handlat om de senaste veckorna, och vi har haft tävlingar varje helg. Nu på fredag är det dags för districs! och då gäller det att ge allt, inte för att jag har någon chans att gå till state, men för att samla poäng till laget. Här kommer lite bilder från de senaste track meets och hur det gick:

Detta är det underbara track team:et! om man inte har något event att göra och det regnar, varför inte bestämma sig allihopa att lägga sig i en hög?

Anne och jag skulle väl värma upp inför spjutkastning

Tältet som jag tyckte var så bra de första track meet:en, blev plötsligt katastrof när vi glömde sidorna till tältet och någon fick en konstig ide att ha benen högre på ena sidan. Det hela blev ju inte bättre av att det regnade hela dagen, men till slut kom en förälder med sidorna till tältet vi hade glömt och då blev det lite bättre och ett litet fönster för mig att titta ut ur hahha!
Detta var också första tävlingen vi hade ett 4X400m, och jag hamnade plötsligt med i det när Bente skadade sin höft. 400 meter är långt säger jag bara, men vi gjorde det och kom inte sist och med en helt okej tid!
Dags för tävlingen veckan efter, då det var strålande solsken igen!

och Karoline var redo att springa 800 meter, om man nu någonsin kan vara redo för en sådan jobbig distans haha

Heppner gjorde en bra dag! Nick hoppade längdhopp antar jag, och också de andra stretchande folken i bakgrunden :)

Anne dog litegrann efter 800 meter loppet skulle jag säga!

Chillade i tältet efter sprungit 1500 meter, och det är fullkomligt normala personer i laget bredvid Heppners tält.

Det var slutet på denna tävlingen, nästa helg var det dags för hemmatävling på fredagen och sedan på lördagen lämna vid sjutiden för att gå till nästa tävling tre timmar bort. Det snöade plötsligt på torsdags kvällen, vilket kändes lite udda, men icke ställde de in tävlingen.

Såhär såg det ut på lördagen i Union! Det var en jättelång dag, med en bussresa på tre timmar dit och tre timmar hem igen. Gjorde ett helt okej 1500 meter lopp, dock utan PR, och spjutet gick hemskt dåligt.
Därför kändes det som att jag borde göra något bra denna helgen, då vi hade vårt sista vanliga track meet innan districts. Det var bara ca 9 skolor där, så det var ganska enkelt att placera. Kastade spjut riktigt bra för att vara mig och satte ett PR på 60 feet. Efter det var det dags för the 1500 meter race of my life, och det gikc riktigt bra, och slutade 4:a med en spurt sista varvet förbi två tjejer, var grymt stolt över mig själv. Och tiden på 6.19 var jag ju hur glad över som helst, PR med 8 sekunder, det gillas!
Haha, men tävlingen var inte slut än, för eftersom jag fick någon konstigt idé under veckan att springa häck, var jag ju plötsligt anmäld till 300 meter häck. Det var ett hemskt lopp, och häckarna är ju inte höga men guuud vad jobbigt det blev att springa/hoppa över dom efter sådär halva loppet hahah. Usch, fick en hemskt dålig tid och skrattade mest och sa att det var ju sista gången jag sprang det.
Meeeen, nu har ju våran tränare blivit besatt av poäng vid districts på fredag, så nu tycker hon att alla ska ha fyra grenar. Och eftersom jag tydligen nu är nia i districts på 300m häck, så var jag ju tvungen att springa det. Grreat tänkte jag, jag är ju antagligen rankad 9:a av 10 pers, så det kommer ju bli pinsamt.
På fredag ska jag också göra 1500 meter, 4X400m och spjut. Ser framemot detta!!!

Har inte så mycket mer att säga direkt, för nu är jag trött och ska gå och lägga mig!
Godnatt!
//Frida

RSS 2.0