Veckan med granar, basket, nerf guns och fantasy jumps!

Jag vet att jag är dålig på att uppdatera, men jag pallar inte att skirva typ mer än en gång i veckan såå!
Skriver dock vad som hänt denna veckan och lägger upp en del bilder, så förberedd er på ett långt inlägg!
Detta är min vecka i bilder och lite text:

Måndag: en seg dag, men utan basketträning, vilket var gött, okej, insåg att det inte hände något kul denna dag, let's go on to next day...

Tisdag: Hade basket morgonträning och åt sedan frukost i skolan, vilket blev french toast sticks. Det var ingen hit. Efter en hyfsat vanlig skoldag gick jag till postkontoret och postade ett paket till sverige (hoppas det kommer fram!) och gick sedan och träffade Karoline, tog en fika och gick till Karolines värdamamma Leahs hårsalong, där vi hittade nagellack i en massa färger!

 



Så här blev resultatet av Karolines konst!

Onsdag: hände nothing special, careface, nästa dag!!!

Torsdag:
I skolan hade vi extended tutorial, vilket menas med att vi har alla lektioner cirka 25 minuter så vi är färdig med alla lektioner vid ett tiden och då har vi två och en halv timme eget arbete, då man kan jobba på vad man vill. Man kan också gå och se på film i band rummet, vilket jag gjorde, eftersom jag inte behövde göra några omprov. Dem visade Karate Kid, och den var bra tyckte jag! Sedan var det plötsligt helg och sedan basketträning sex på kvällen och efter det till Karoline och såg på film (så förvånande asså!!) Knight and Day blev det i alla fall!

Fredag: Skype morgon och sedan basketträning med C team och JV, innan basketturneringen som skulle hållas i heppner fredag och lördag för varsity tjejer och killar startade. Dock kom första laget dit innan vi hade avslutat våran träning, och såklart sätter dem sig och tittar på. Vi kände lite hej, ohh snygga killar, åhh nej kom inte hit och se oss spela dock, hehe, C team for life!!! Efter träninge blev det hem, dusch och lunch och sen tillbaka för att se på någr av matcherna. Sen drog Karoline, jag och Anne hem till vårat hus och ägnade kvällen till att snacka och läsa på fmylife.com. Ja, vi vet om att vi borde skaffa oss ett liv, men men, snackade med Bente på lördagen och hon sa att hon hade läst typ två timmar där på freag kväll också, så det kanske är något utbytesstudenter i heppner har gemensamt ;)

Lördag: Det ösregnade. Anne och jag ville se på Heppners basketmatch. Vi hade inte någon som kunde köra oss, så vi gick dit. Stannade dock på Murray's halvägs och köpte varsinn chai tea. När vi kom fram till skolan var vi genomblöta men ganksa nöjda ändå.




time out

pep band
Detta var lite bilder från matchen och på senaste bilden här ser man ju mig sitta i pep abndet som vi rebelliska bandmedlemmar startade även fast våran musiklärare inte var där, mohaha;) Som sagt, vi är ett stort band...
Anne har gett ett namn till när cheerleaderna gör ett valfritt hopp i slutet av en cheer också, fantasy jump! Så varje gång man hoppar numera så blir det "Fantasy Jump!"


Heppner killarna vann deras match och därmed turneringen! Anne och jag gick hem till Karoline fter matchen och skaffade lite christmas spritit



Jag, Karoline och Anne. Vi såg på lite super size me på tv och blev hungriga och åkte till pizzerian och köpte hamburgare, chicken stripes och pommes frites. Hmm, borde inte super size me ha någon annan inverkan på oss än det?
Sedan kom det en massa folk till huset, för Leah hade pokerkväll. Karolines värdbror Hayden sprang omkring och skjöt på oss med nerf guns, vilket äve Kael brukar skjuta på mig och Anne.



Vi lyckades ta dem ifrån Hayden, mohaha

Söndag: Upp tidigt och ut med två pick-ups till the mountains för att hitta två julgranar! Vi hade hoppats på en massa snö, men det var mest blötsnö och lera. Men granar hittade vi!





en perfekt gran?



Klart man har ljus i typ fem olika färger! Om man är i usa så är man!



Ginger hade hittat den perfekta dekorationen för julgranen, en gul skolbuss!!!! :D

//Frida

Kommentarer
Postat av: Louise

NU va de en awesome uppdatering!!! :D

Är ni bara sex personer i bandet nu elle? Haha :P

2010-12-13 @ 09:06:31
Postat av: Annika

Håller tummarna att paketet kommer fram. Postade oxå paket, men det känns mer osäkert om det ens lämnat Hönö. Tapppen är numera en byggarbetsplats med baracker och dessutom låg Postens datasystem nere. Kanske kommer det fram åtminstone till din födelsedag.

Gillar Gingers skolbuss!

2010-12-13 @ 18:19:42
Postat av: Pappa

Snygg uppdatering. Mycket att läsa och mycket att se på.

Lite funderingar. Ditt modersmål, svenska. Du har varit borta 4 månader, men det känns som avstavningar och ordföljd börjar likna engelska!

Måste betyda att engelskan börjar flyta riktigt bra.

2010-12-13 @ 21:02:20
Postat av: Pappa

Pep bandet. Psykar ni motståndarna med en trudelutt vid straffkast mm?

2010-12-13 @ 21:12:55
Postat av: Frida

Hej familjen, älskar era kommentarer!

Louise: Ja vet, awesome är ordet. Bandet kan variera i storlek, eftersom detta var ett spontant spelande så var vi en liten grupp!



Mamma: Får hoppas det! Skolbussen äger granen!

Pappa: jo, men svenskan kan jag ju inte säga går så bra, det blir ju så om man snackar, läser och skirver engelska hela dagarna.

Såklart psykar vi motståndarna, men vi spelar ju inte när själva spelet är igång, vi spelar i time outs och halvlek! Men publiken brukar typ Öhhhh!! När det andra laget gör straffkast. Dock brukar dem lyckas sätta det ändå :)

2010-12-14 @ 06:36:58
Postat av: Gun Petersson

Kul med alla bilder. Håller med pappa om svenskan.

Hoppas att du får vårat paket innan jul.

2010-12-14 @ 10:03:43
Postat av: Pernilla

Hur juligt är det, förutom skolbussgranen? Är det mycket tomtar?

2010-12-14 @ 11:52:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0