Pumpor, bio och regn

Så var denna helgen över också...längtar till nästa, men bara fyra dagar kvar :)
Lördagen spenderades i huset och lämnade det inte fören åtta på kvällen då jag och Anne tog oss till någon slags auktion grej nere i stan, där de mesta folket i heppner var, i alla fall alla medelålders och uppåt. Träffade några av de andra utbytesstudenterna och när det blev för tråkigt att lyssna på gubben som höll i aktionen, gick vi till schell macken (det enda som är öppet i Heppner efter fem eller nåt sånt;P) och köpte iste och mini donuts. Vi gick tillbaka till auktionstället och var där tills Staci letade upp oss vid tio tiden och frågade om vi ville åka hem. Var trött och hade tråkigt så det kändes som en bra idé. En händelselös lördag avlsutades med lite tv4play och idoltittande.

Idag har jag i alla fall gjort något mera, nämligen vart på bio i Hermiston! Karoline och Emmanuel (utbytesstudent från tyskland, bor med karoline) tillsammans med deras värdmamma Leah och värdbror Zach hämtade upp mig och Anne vid halv tolv tiden och vi åkte mot civilisation. Då var det riktigt varmt, sådär 25 grader och sol, men när vi kom ut från bion vid tre tiden, så ösregande det och var typ 16 grader eller nåt. Karoline, Anne och jag valde att se på The Social Network, men killarna valde någon skräckfilm istället. Det var ju dock bara synd för dem, för dem var tvugna att vänta typ en halvtimma på oss för våran film var längre plus att våran film var riktigt bra. Dock var den lite seg ibland, men allt som allt, så gillade jag den.

Efter bion, blev det besök på walmart (där vi bland annat köpte pumpor inför halloween) Taco Bell, Pizza Hut och Starbucks (Vi ville äta lite olika saker, haha). När vi väl var tillbaka i Heppner, hängde jag och Anne med hem till Karoline och den stora "göra-snyggaste-pumpan" tävlingen började. Det var riktigt äckligt att gröpa ur pumpan, och man behövde lite tålamod med att göra formerna. Men jag gjorde ett slags ansikte på min pumpa och tyckte faktiskt att den blev riktigt fin :) Anne gjorde ett spindelnät, Emmanuel en varulv och Karoline ett spökslott. Sedan körde Leah oss hem vid halv nio tiden och jag och Anne tittade på Desperate Housewives med Ginger.

Imorgon startar en ny vecka, så det är nog dags för mig att sova nu! goodnight!

//Frida


Kommentarer
Postat av: Louise

Bilder på pumporna tack! :D

2010-10-11 @ 20:26:35
Postat av: Frida

Det kommer! Wait for it :)

2010-10-12 @ 01:34:55
Postat av: Gun Petersson

Gör inget att det inte har hänt något särskilt. Skönt att läsa något ifrån dej. Vänta dej inga kommentarer när du skriver på engelska. Kram från Mormor

2010-10-12 @ 18:47:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0