Då vet man att man är i Heppner

Här kommer en del saker som man kan då vara säker på att man är i Heppner:

1. När man går från tekniken i den övre skolbyggnaden hör man plötsligt får som bäääääar, man vänder sig om och leter efter fåret och ser tre får i en liten hage alldelles utanför klassrummet.

2. En av klasserna på skolan är typ en bonde klass och nu har det plötlsigt anlänt grisar till skolan, som några av eleverna nu föder upp och tar hand om.  

3. Vissa killar i skolan går omkring med byxorna ashögt upp, med stora cowboy bälten och cowboy boots

4.På vägen hem från skolan lyckas man se 11 olika djur; skunk, häst, hund, katt, lama, gris, får, hjort, hönor, kaniner och kor i massor.

5. Man sitter hemma i huset och man tittar ut och några folk rider förbi på hästar.

6. Om jag går från mig hus downtown, så hejar antagligen varje bil som kör förbi, även fast jag inte har en aning om vem det är..

7. Om man är ute efter klockan nio på kvällen är det tyst och öde, och folk undrar faktiskt vad man håller på med om man skulle vara ute och gå och undrar om man behöver skjuts någonstans.

8. Man ser minst en polisbil om dagen

9. Vid ett träd utanför skolan ligger ett rådjur och chillar, hetl normalt.

10. Ett rykte började gå att våran rektors fru hade haft en affär med en av poliserna i Heppner, och inom mindre än en dag så vet hela Heppner det. Haha, galet att bo i en liten stad eller vad.

11. Under hela friidrottsträningen hör och ser man kossorna som hänger bredvid banan. Och de muuuar bara högre och högre hela tiden. En av killarna från the track team: "Heppner is so damm redneck"

Jaa, om allt detta inträffar, så är man antagligen i Heppner! Finns en hel del andra grejer också, men detta är vad jag kommer på nu.
Så här kan det se ut innan track träningen, på track banan, som antagligen är Heppners blåsigaste plats.


Haglar gör det en hel del, och när det gör det, så haglar det maaassssaaaaa....

What's the point? Hittade detta huset med grinden i Heppner, måste vara jobbigt om man skulle glömma nycklarna  till grinden, åh nej, då kan jag ju inte komma in i trädgården. Tur att man kan gå runt grinden då, hahah.

Måste säga att detta är konstigaste inlägget ever, men men, Heppner är ju ganska konstig, och jag är ju ganska konstig, så där har vi väl svaret I guess.

//Frida

Kommentarer
Postat av: Louise

Haha, jag älskar nummer 7! Då har de inte varit på öarna! :P

2011-04-28 @ 15:48:27
Postat av: Anita

Inte undra på att du trivs i Heppner.

2011-04-28 @ 19:35:39
Postat av: Annika

Vilket semestermål vi har valt. Ser fram emot juni. :)

2011-04-29 @ 13:34:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0