18/1-11

Hejsan!
Har varit dålig på att blogga, men det har hänt en massa saker denna vecka och jag har varit upptagen.
Heppner har varit med en om en mycket tragisk händelse, för i tisdags morse, så dog tjejernas varsity basket coach, som också är engelsklärare i skolan. Det kom som en så stor chock för alla, när rektorn samlade alla elever i idrottshallen på morgonen och talade om det. Han hade antagligen fått en hjärtattack och kollapsade utanför skolan, där vaktmästaren hittade honom. Skolan gick på som vanligt hela dagen, men lärarna lät oss elever göra vad vi ville. Det var en så ledsam stämning i hela skolan, och alla gick omkring och grät och det kändes som om skoldagen aldrig skulle ta slut. Han var en av mina favoritlärare och var så snäll och trevlig, och en jättebra baskettränare också. Även fast man bara känt honom i 5 månader, så blir man bara så chockad, och det känns bara så hemskt, hade liksom basketträning med honom kvällen innan och det känns konstigt att aldrig se honom mer. På kvällen gick vi till en av kyrkorna, där dem hade ordnat så man kunde tända ljus och så.

I fredags var det basket hemmamatch, och innan tjejernas varsity var det en silent moment och matchen var tillägnad honom på något sätt. Dem förlorade matchen, men det gjorde inte så mycket. Nu på lördag ska det vara en memorial för honom på skolan.

Om man nu ska komma ifrån detta sorgliga ämne, så har det ju hänt lite bra saker denna vecka också! Som att sätta 100% på matteprov, få ett paket från sverige av mamma och pappa (EKAM filmen och FRIDA, H&M katalogen och en fransk tidning) gå bara tre dagar i skolan, ha sovmorgon och ätit en massa, som jag starkt funderar på att uppdatera på facebook som mina intressen.
Sedan har jag haft borta basketmatch, som vi förlorade stort, vilket inte var så kul, men det var egentligen ett JV lag så man kan ju inte ta det allt för hårt liksom :P

Karoline har åkt till Hawaii och är borta en vecka, så Emmanuel kände igår att han fick ta över rollen som party planner, så han och Leah kom och hämtade upp Anne och mig. Simen och Conner kom också förbi och det blev en mycket trevlig kväll. Vi spelade Guessture (typ charader) åt popcorn, pizza och peanutbuttercookies och såg på Jeff Dunham. Som Leah för övrigt typ har alla filmer med. Leah visade också hennes grymt coola tesorter och tehållare (eller vad det nu var, där man har teet i alla fall) som hon hade köpt i Portland. Så då ringde vi till Karoline på Hawaii och sa att vi hade ett tea party, hoppas att hon blev lite avundsjuk, haha :D

Idag, måndag har vi helgdag här,vilket betyder ingen skola. Det firade jag med basketträning 7.30 på morgonen och en förskylning. Käkade apelsin, tog en promenad downtown, drack te, såg på tv, lyssnade på spotify, löste sudoku, tvättade kläder - förskylningen är fortfarande kvar dock.
Får se om det blir skola imorgon för min del, och träning klockan 5.45 låter inte så lockande heller då :/

Det var allt för nu, see ya!

Kram, Frida

Kommentarer
Postat av: Annika

Konstigt att förkylningen inte försvann. Prövade du glass?

Tråkigt med din lärare.

2011-01-20 @ 07:42:16
Postat av: Pernilla

Krya på dig, det verkar som förkylningar finns överallt. Freddan har precis blivit av med sin och åker man tex bussen så är det många som snörar och hostar. Kram

2011-01-20 @ 19:08:24
Postat av: Emma

Hej lill-kusin! Tro inte att vi glömt bort dig bara för att vi inte kommenterar, Erik o jag läser på :)Ser att det går lite uppåt och lite neråt. Hoppas att det är övervägande bra i alla fall.

Passa dig för sån där mjölk. Man vet aldrig var den varit.Eller, ja, just det..

2011-01-24 @ 10:49:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0