Jag pallar inte skriva en bra rubrik

School is back, basketträning med, och den normala vardagen med. Vilket känns bra. Och nu är det lördag kväll och imorgon bitti ska jag upp vid femtiden för att åka till ett skidställe och åka lite skidor! Så det blir nåt att skirva om i nästa inlägg!
Denna vecka har gått snabbt, och snart är hela helgen slut också. Skolan har inte vart alltför svår, lite historia quiz, matte prov, badminton turnering, Yoga for beginners DVD, sudoku, spela the Final Countdown på trombon och läsa om proteiner, plus en massa mer. Och så basketträning varje dag på det och i torsdags hade jag basketmatch, borta! Det var både C team killar och tjejer som skulle spela, och vi fick gå en halvtimma tidigare från skolan och så åkte vi buss i typ två timmar. Båda lagen förlorade, jag gjorde inga poäng (igen!), men det var kul att spela. På måndag blir nästa match, borta igen.

Det känns som att det mesta handlar om basket just nu. Man har träning, matcher, tittar på alla andras matcher och på lite fler matcher. Så fredag eftermiddag/kväll och idag hela dagen har jag tittat på matcher, både jv och varsity, både tjejer och killar. Anne spelade JV idag, så det var kul att titta på den matchen, men annars är det mest killarnas varsity som man vill se, för då går det liksom snabbt hela tiden och det blir oftast riktigt bra matcher.

Nästa vecka är slutet av the first semester, alltså första terminen. Så det blir de sista dagarna för att fixa till sina betyg, vilket jag inte känner något större panik över. Nästa vecka går vi bara i skola måndag, tisdag och onsdag, så det innebär att vi har långhelg. Torsdag till och med måndag utan någon skola, på grund av Martin Luther king day.

Ha det gött!

//Frida

Kommentarer
Postat av: Pappa

Är det några dunkar, som din farbror pratar om? ( Dunka bollen........).

Hur lät Final Countdown? Vet de i Heppner vem som skrivit den låten? Viftar du med den svenska flaggan då?

2011-01-09 @ 11:35:34
Postat av: Annika

Hoppas du får en härlig skiddag och att du fick fatt på snabba skidor. Livet verkar bestå av mycket basket nu, kanske skönt med ett litet avbrott.

Avis på att det redan är lov för dig igen. För oss gäller bara hela arbetsveckor ett bra tag framöver. Vad gör man på ett sådant lov?

Yoga for beginners? Fanns det ingen fortsättnings-dvd. Du har ju testat yoga förr!

Kram!

2011-01-09 @ 11:58:35
Postat av: Pernilla

Hej! Hur många helger finns det som de firar med att vara lediga? I dag har dina föräldrar varit här och firat Emmas och min födelsedag. Emma lagade maten räkcrepes till förrätt och fisksoppa, gott. Ha det gott och sköt om dig

2011-01-09 @ 21:34:58
Postat av: Gun Petersson

Kul att du skriver så ofta. Verkar jobbigt med så tidiga baskettränngar. Håller med Pernilla om att hur många helger finns det. Nu är här nästan ingen snö kvar. Kul att du får åka skidor.

2011-01-10 @ 08:53:41
Postat av: Annika

Hur gick skidåkningen?

2011-01-10 @ 13:22:22
Postat av: Annika

Hallå!

Håller du på att fixa till dina betyg?

2011-01-12 @ 16:59:06
Postat av: Frida

Hallå på dig själv!! Det är faktiskt finals vecka, och det har vart en busy vecka, med både bra och väldigt dåliga saker. Skriver imorgon blogg, lovar!!!

2011-01-13 @ 07:48:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0