Portland!

Jag har varit i Portland! Haha, awesome resa dit med Leah, Anne och Louise, och hämtade Karoline på flygplatsen, som har varit på Hawaii. Vi åkte i fredags eftermiddag/kväll och styrde pick-up:en mot Portland, ca 3½ timmar från Heppner. Det var ju en helt underbar känsla att se lite stadsljus och människor och bilar överallt! Vi åkte till Leahs systers hus alldeles utanför Portland, där vi sov över.
Lördagen blev besök på IKEA, hämta upp Karoline på flygplatsen runt 11 tiden, och det var så grymt trevligt att träffa henne igen, saknat henne! Sedan drog vi till ett shopping mall, där vi alla snabbt drog till Forever 21, en riktigt bra affär. Vi shoppade för någon timme och lite mer, och sedan åkte vi tillbaka till Leahs systers hus. Fick träffa hela familjen också, dem är jättetrevliga och roliga. Eftersom vi alla var ganska trötta, speciellt Karoline som vart ute och rest, så chillade vi i huset för några timmar, tills det var dags för middag. Då åkte vi till en pizzeria, åt där och åkte sedan till en bio, där vi såg No Strings Attached. Det var en jättebra och rolig film, rekommenderas starkt till alla med humor! :D
Väl tillbaka till huset, så såg vi på Paranormal Activity, något jag kanske ångrade lite, för det var lite lagom läskigt att gå och lägga sig sen.
Söndag morgon blev det frukost på McDonalds, then stopping at Krispy Kremes Donuts, probably the best donuts in the world, amazing!!! :) Sedan var det dags för hemfärd. Kändes mycket sorgligt att lämna storstaden, men men, Heppner och skolan väntade dagen därpå så.

Vägen mellan Heppner och Portland är jättefin och vacker, och vi stannade vid Multnomah Falls. Högsta vattenfallet i Oregon! Väldigt vackert :)
Här kommer bilder från en awesome helg!













back in eastern oregon



det var allt om denna helgen, ha det gött!

//Frida


Kommentarer
Postat av: Annika

Yes, en uppdatering!

Krispy Kreme vill jag absolut besöka!

Var det fint i Portland?

Shoppade du något? Vad gjorde ni på IKEA?

Kul att åka pick-up?

2011-01-27 @ 20:29:16
Postat av: Pappa

Ni var på IKEA men åt inte köttbullar, lax eller något annat. Ni åt pizza! Köpte du med dig någon mat från IKEA?

Visst var det vackert vid Multnomah Falls?

2011-01-27 @ 21:05:06
Postat av: Gitte

Härligt att du trivs Frida. Krispy Kreme såg inte fel ut, smaskigt. Fast jag inte kommenterat innan, så har jag läst allt du skrivit och ser fram emot varje uppdatering. Skönt att du kan få lite hemmamat på IKEA, men helt rätt, köttbullar kan du äta när du kommer hem. Är man i USA, skall man äta som i USA. See You !!

2011-01-29 @ 22:14:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0