Heppner Flood 2011!!!

Naturkatastroferna har kommit till Heppner!! Japp, så är det, här gick man runt och trodde det var sommar och så blir det världens storm...fast detta hände ju för typ två veckors sen men men! Det var en lördag och jag och Anne hängde med Karoline och hennes familj upp till the mountains och till nån slags park där vi roade oss med att köra fyrhjulingar. När vi var där började det hagla och regna like crazy och åska och blixtra, så efter ett tag ute på fyhjulingar i skogen bestämde vi oss för att dra tillbaka hem till Heppner. När vi kom tillbaka var Kata och Shayna i huset och strömmen hade gått och de sa att det hade vart värsta stormen. Hahah, bra att vi missade det mesta av det! För senare under dagen hörde man ju bara mer och mer, eftersom rykterna i heppner går snabbt. Här hade massa hus blivit översvämmade och blixten slagit ner i ett hus. Jahopp, så kan det gå!
Veckan som följde visade Karolines värdbror Zach oss dammen som finns i Heppner och hur galet högt vattnet där var! Sjukt galet, så uppe by the dam spenderade vi dagarna efter skolan


I bilen på väg å köra fyrhjulingar!

Och på vägen var det en massa kor!! och cowboys på hästar hahahah, var ju tvungen att ta kort på detta!

Hej kossor! :)

Japp, såhär ser Heppner numera ut....näää detta är dammen men bryggan hade gått sönder och flyttats till andra sidan dammen. Dagen efter hade vattnet stigit ännu mera, så då såg man inte ens denna lilla biten av bryggan längre.



Vi hittade bryggan på andra sidan dammen! Då drar man ju och hämtar paddlar, så att vi kan flytta den hahah!
That's what we do for fun in Heppner!

Slutet av förra veckan kunde vi inte drick vattnet ur kranen heller, för det var tydligen inte bra. Så då insåg man plöttsligt var jobbigt det var att inte kunna dricka vatten ur kranen, men problemet löstes ganska snabbt och i söndags var vattnet okej att dricka igen!
Jaa, detta är väl största nyheten i Heppner på ett tag, är fortfarande lite rädd att dammen kommer gå sönder och heppner bli översvämmat. Tur att jag bor på sidan av en kulle, och skulle antagligen överleva, känns tryggt.

//Frida

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0